ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ

Ελληνικά English

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑ

ΣΕΙΡΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ

 

Νέα πρωτοβουλία με τη νέα διεύθυνση του Τμήματος Θρησκευτικής Εκπαίδευσης. Το Τμήμα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας σειράς κυριακάτικων ομιλιών, “Sunday Sermon Series.”

Σήμερα, στην ιστοσελίδα του Τμήματος, αναρτάται μια εύκολα και στον καθένα προσβάσιμη ομιλία, σε αγγλική γλώσσα, με θέμα το ευαγγελικό ανάγνωσμα της επόμενης Κυριακής. Κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύεται μια νέα ομιλία με στόχο, η σειρά ομιλιών  “Sunday Sermon Series” να έχει μια προσβάσιμη τράπεζα ομιλιών για κάθε Κυριακή του εκκλησιαστικού έτους. Η σειρά θα περιλαμβάνει τόσο την εκάστοτε ευαγγελική περικοπή όσο και την επεξήγηση και ανάλυση αυτής. Ευελπιστούμε οι ομιλίες να αποτελούν πηγή έμπνευσης κηρυγμάτων και να προμηθεύουν ιερείς, κατηχητές και παιδαγωγούς με χρήσιμο κατηχητικό υλικό.

Η σειρά των κυριακάτικων ομιλιών θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Επίσης μπορεί να λαμβάνει κανείς τις ομιλίες σε εβδομαδιαία βάση, μετά από εγγραφή στον κατάλογο λήψης ενημερωτικών δελτίων για κατηχητές: religioused.goarch.org. Οι ομιλίες θα αναρτώνται, φυσικά, κάθε εβδομάδα στους νέους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Instagram, Twitter, Facebook: @goarchDRE –  ακολουθείστε τους, για να είστε πάντα ενήμεροι.

 Το λογότυπο της σειράς “Sunday Sermon Series” είναι σε χρυσό φόντο, ως σύμβολο και σημείο αναφοράς στην “χρυσο-στομία” του μεγάλου πατρός της Εκκλησίας μας και φλογερού κήρυκος του Ευαγγελίου, αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες:

Τμήμα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης

Ι. Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Τηλ.: +1 646-519-6300  |  800-566-1088 (χωρίς χρέωση)

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: religioused.goarch.org

 

What's New on GOARCH?