ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ «SPEAKER SERIES» ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ελληνικά English

ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ «SPEAKER SERIES» ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στο πνεύμα της προσφοράς, το Τμήμα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης της Ελληνορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει άλλη μια σειρά. Η νέα σειρά είναι Σειρά Ομιλιών «Speaker Series».

Με αφετηρία την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, ξεκινά μια σειρά ζωντανών διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα μερικές από τις μεγάλες εκκλησιαστικές εορτές. Το πρώτο θέμα της σειράς θα είναι φυσικά, η Γέννηση του Χριστού: https://www.goarch.org/-/speaker-series. Με ένα μόνο κλικ, ο καθένας και από οπουδήποτε θα μπορεί να συμμετέχει σε αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές του ορθόδοξου κόσμου. Μετά από κάθε σειρά ομιλιών θα παρέχεται χρόνος ερωταποκρίσεων, ώστε ιερείς, κατηχητές και πιστοί να μπορούν να διαλέγονται με τους εισηγητές, τα φωτεινά αυτά πνεύματα της Εκκλησίας. Πριν από μια μεγάλη εορτή του εκκλησιαστικού έτους, η Σειρά Ομιλιών θα επιλέγει ένα επίκαιρο θέμα με σκοπό να προετοιμάσει τόσο εσάς όσο και τους διδασκομένους, για ένα ταξίδι πνευματικής εμβάθυνσης στην καρδιά της χριστιανικής μας πίστης.

Κάθε Σειρά Ομιλιών θα ανακοινώνεται στο ενημερωτικό δελτίο για θρησκευτικούς παιδαγωγούς που αποστέλεται ηλεκτρονικά. Για το λόγο αυτό εγγραφείτε σήμερα στον κατάλογο: religioused.goarch.org. Η σειρά θα γνωστοποιείται, φυσικά και στους νέους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης — Instagram, Twitter, Facebook: @goarchDRE — ακολουθείστε τους για να είστε πάντα ενήμεροι.

Το λογότυπο της Σειράς Ομιλιών είναι σε πράσινο χρώμα, επειδή αυτό είναι το λειτουργικό χρώμα της εορτής της Πεντηκοστής. Την ημέρα που οι άγιοι Απόστολοι, με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, άρχισαν να ομιλούν σε διάφορες γλώσσες. Μπορούσαν να μιλήσουν στον καθένα και με όλους, ανεξαρτήτως γλώσσας. Παρόμοια όπως σε ένα ζωντανό webinar, όπου ο καθένας μπορεί να μιλήσει στον καθένα και με όλους, ανεξαρτήτως τόπου. Αμφότεροι με την ελπίδα της διάδοσης του Ευαγγελίου.

Έχετε απορίες; Επικοινωνείστε μαζί μας:

Τμήμα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Τηλ: 646-519-6300  |  Χωρίς χρέωση: 800-566-1088 

Εmail: [email protected] 

Ιστοσελίδα: religioused.goarch.org

What's New on GOARCH?