Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας

Ελληνικά English
Teachers attending the 2017 Seminar

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΣΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Η ετήσια Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών, την οποία διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 (ημέρα εκλογών) στο Λύκειο Αγίου Δημητρίου Αστορίας. Το Σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπηρετούν στα Ημερήσια, Απογευματινά και Σαββατιανά σχολεία της περιοχής και τελεί υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου.

Η Επιμορφωτική Ημερίδα, ως προς το Αγγλικό πρόγραμμα, έχει ως γενικό θέμα «Η Χρήση των δεδομένων κατευθύνει τη διδασκαλία» (“Using Data to Drive Instruction”), το οποίο εισηγήθηκαν οι διευθυντές των ημερησίων σχολείων της μητροπολιτικής Νέας Υόρκης, και περιλαμβάνει ένα ποικίλο πρόγραμμα εισηγήσεων και εργαστηρίων.

Στο ελληνικό πρόγραμμα της Ημερίδας, έχουν προσκληθεί  ως εισηγήτριες, δύο εξαίρετες εκπαιδευτικοί: η κυρία Καλλιόπη Αμυγδάλου, Μ.Ed in Bilingual, ESL, Multicultural Concentration, University of Massachusetts, και η κυρία Άννα Σάκκη, υπεύθυνη της εταιρείας «Ellinopoula Project».

Στο πρώτο μέρος, η κα. Αμυγδάλου θα παρουσιάσει μία μελέτη με θέμα: «Απήχηση των Πολιτειακών Εξετάσεων της Νεοελληνικής Γλώσσας (Greek Regents) ως εξετάσεων επίδοσης σε ξένη γλώσσα». Στο δεύτερο μέρος, η κα. Σάκκη θα παρουσιάσει, μέσω διαδραστικής διαδικασίας, το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης της Νεοελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας «Ellinopoula Project».

Όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας αλλά και των γύρω περιοχών προσκαλούνται να συμμετάσχουν στην Επιμορφωτική Ημερίδα της 6ης Νοεμβρίου και να επωφεληθούν από τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και τις πρωτότυπες και χρήσιμες για το εκπαιδευτικό έργο μεθόδους.

Για πληροφορίες εγγραφής και συμμετοχής στην εφετινή Επιμορφωτική Ημερίδα επικοινωνήστε στο τηλέφωνο (212) 570-3552 ή μέσω e-mail [email protected]

== 30 ==

Affiliated Organizations